przez AGa » 7 stycznia 2013, o 22:48
Zosiu, szkoda mojego czasu
Dbasz o siebie? ... glupoty piszesz. Jeżeli nie jesz jarzyn, to nie dbasz o siebie i nie zabieraj czasu opowiadaniem, że bez powodu miałaś problemy z zębami, sama na to zapracowałaś.
Czego oczekujesz ode mnie , że napiszę Ci, że Cię los żle potraktował, nie oczekuj, tego nie napiszę , to Ty przez wiele lat nie dbalaś o siebie, ale nikt też nie stwierdzi, ze przez to masz rzs.
Należysz do grupy dziewczyn, która chciałaby zwalić wszystko na niesprawiedliwośc losu, ja do takiej grupy nie należę, przed 1 w nocy rzadko poszlam spać, przeróżnych alkoholi troche w życiu wypiłam, a i teraz czasem wypije jakieś dobre piwko lub coś mocniejszego, pomimo, że biorę mtx, papieroski od 45 lat do dzisiaj palę, jadłam
i nadal jem co chcę i kiedy chcę, poza jabłkami , które przestałam lubieć i grapefruitami których nie trzeba jeść przy mtx i co? ... mnie też rzs trafił , chociaż całe życie prócz mięsa jadlam dużo warzyw.
Co ? los jest niesprawiedliwy g... prawda,okazuje się, że traktuje wszystkich po równo, no moze mnie troszke ostatnio wyróznił, bo poza tym jednym paluszkiem nic mnie nie boli.
To nie napaść na Ciebie, poprostu sobie żartuję, ale ... moim zdaniem, no niech go lepiej nie wypowiem, bo znowu bedzie bunt.
Zosiu, problem mamy bardzo poważne, Ty prócz rzsu jęszcze dodatkowe problemy,
ale biadolenie na los i inych dookoła to nie metoda. Trzeba nauczyc sie życ z problemem, a wszelkie trudnosci są po to, by je pokonywać i jak w tej piosence:
"życie trzeba za mordę brać".